صدور دجاج مقطعة مكعبات قريبة من بعض زبادى نستخدم بهارات التندورى الجاهزة الى تجى فى باكيت صغير ملح ليمون فلفل اسود وشوية زيت
الطريقة : ننقع المكعبات فى الخلطة ويفضل تعمليها بالليل وتانى يوم تشويها او ساعتين اذا ما فى وقت وبعدين نغرزهم فى الاعواد الى نكون نقعنها سابقا فى الماء على شان ما تحترق بعدين نشويها على الشواية وما تاخد وقت كثير على شان الدجاج ما ينشف ممكن عشر دقايق لكل جهة او حتى تتحمر.
ملاحظة : حتى تضمنى تبات الدجاج على الاسياخ قطيعيها طويلة شوية ولما تدخيها بالاعواد دخليها بشكل مايل تثبت اكثر مثل ما فى الصورة وحاولى تضغطيهم على بعض ان شاء الله الفكرة وصلت